Decathlon C Grubunu Lider Tamamladı

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi C Grubu nda Decathlon tüm maçlarını kazanarak lider olarak bir üst tura çıktı. Grupta ikinciliği Akbank-2 elde ederken, Rockwell Automation üçüncü olarak grubu tamamladı. Mapfre Genel Sigorta iyi oyunlarıyla galibiyet elde edemese de 2. tura kalmaya hak kazandı.

Ligin tecrübeli takımlarından Decathlon ilk maçında Mapfre Genel Sigorta'yı 29-11, ikinci maçında ise Akbank-2'yi 24-15'le geçmeyi başardı. Gruptaki son maçında Rockwell Automation'u 14-8 yenen Decathlon, 6 puan toplayarak ikinci turdaki yerini aldı.

Grupta sadece Decathlon'a yenilen Akbank-2 diğer iki maçında Rockwell Automation'u 25-3 ve Mapfre Genel Sigorta'yı 29-10 yenerek grubu ikinci olarak tamamladı. Hüseyin Serhat Uğur ve Berke Akcan yirmili hanelere ulaşarak takımlarına büyük katkı sağladılar.

Üçüncü olarak bir üst tura çıkacak takımın belirlendiği maçta Rockwell Automation ile Mapfre Genel Sigorta karşı karşıya geldiler. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçta Rockwell Automation maçı 12-8 kazanmayı bildi.

Mapfre Genel Sigorta iyi maçlar çıkartmasına rağmen aradığı galibiyeti bir türlü elde edemesede bir üst tura yükseldi.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015