De-Ga Automotive Çeyrek Final Vizesini Aldı

De-Ga Automotive Çeyrek Final Vizesini Aldı
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. turunda grup maçlarını lider tamamlayan De-Ga Automotive ile D grubu 4. sü Polimeks karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan taraf De-Ga Automotive daha henüz 2. dakikada golcü oyuncusu Cem Keskin'in golüyle mücadeleye adeta 1-0 önde başladı. Yine aynı oyuncunun akıl dolu vuruşu 8. dakikada skoru 2-0'a taşıdı. Girdiği pozisyonlarının çoğunu gole dönüştürmeyi başaran De-Ga'lı oyuncular 10. dakikada bir başka gol ayağı Ufuk Ağdaş ile durumu 3-0'a getirdi. İlk yarıda son dakikaya girilirken 14. dakikada yine Cem Keskin topu ağlarla buluşturdu (4-0) ve bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte yine rakip kalede gol arayan takım De-Ga Automotive oldu. Karşılaşmanın 17. dakikasında rakip oyuncunun kendi kalesine attığı golle fark beşe çıkarken 17 ve 18. dakikalarda bir kez daha sahne alan Cem Keskin durumu 7-0'a getirdi.

Polimeks takımı girdiği gol pozisyonlarından birinde dakikalar 18'i gösterdiğinde Sercan Bayraktaroğlu ile bir gol bularak skoru 7-1'e getirdi. Son dakikalar yaklaşırken 25. dakikada Ceyhun Hil takımının sekizinci golünü kaydederek karşılaşmanın da skorunu tayin etti (8-1). Bu sonuçla De-Ga Automotive çeyrek final biletini almış oldu.

Turnuva boyunca centilmence mücadele eden Polimeks'li oyuncular ise maç sonunda mücadelesinden dolayı rakipleri tarafından kutlandı.