"DAFRON" All Starr 2018 Oyuncularını Giydirdi

"DAFRON" All Starr 2018 Oyuncularını Giydirdi
23.01.2018

Şirketler Voleybol Ligi ve Şirketler Basketbol Ligi’nin yardımcı sponsoru DAFRON, All Star 2018’in forma tedarikçisi oldu.

Üretimi Türkiye'de yapılan ve 200 bin tekstil stoğu, 950 kalem ürün stoğu ile müşterilerine hizmet ve destek DAFRON tamamen yerli bir marka. Tüm ürünlerini Türkiye'de üreten DAFRON basketbolda 5 takımı baştan aşağıya giydirirken, 2018 All Star organizasyonunda da takımları giydirdi.

DAFRON Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İlk; "Süper Lig'in 4 büyüklerinden birini de giydirmek hayalimiz" derken iyi ve sürdürülebilir hizmetin başarıyı da beraberinde getirdiğini söyledi.

Dünyanın en büyük spor fuarlarından biri olan ISPO 2018'e katılacaklarını da ifade eden İlk, "28 Ocak'taki fuarda yaklaşık 100 metrekare bir alanda Türk firması olarak bugüne kadar fuara katılmış en büyük stantlardan biri olacağız. Tamamen yüzdü yüz yerli bir marka olarak ürün yelpazemizi her geçen gün büyütüyoruz. Amacımız sırf Türkiye'de kalmak değil, bir yerli marka olarak orada olmkalıydık ve çok da iyi hazırlandık" şeklinde konuştu. 

Diğer Fotoğraflar