D Grubunda Lider Akbank - 1

D Grubunda Lider Akbank - 1
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi D Grubunda Akbank - 1 takımı tüm maçlarını kazanarak adını lider olarak bir üst tura yazdırdı. Grupta ikinciliği Decathlon elde ederken, Arkas Beyaz üçüncü olarak bir üst tura çıktı.

7 Ekim'de gerçekleşen maçlar müthiş çekişmeye sahne oldu. Akbank - 1 ilk maçında Allianz Worldwide Partners - 2 takımını 20-9 yendikten sonra ikinci maçında Arkas Beyaz takımı ile karşı karşıya geldi. Beraberlikle devam eden maçın son saniyesinde Görkem Dönmez'in sayıları ile maçı 13-11 kazanan Akbank - 1 grup liderliği için son maçta Decathlon'un rakibi oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta Berker Özbek bulduğu 10 sayı ile yıldızlaştı ve takımının 19-14'lük galibiyetinde büyük katkı sağladı.

Grup müsabakalında sadece Akbank - 1 takımına mağlup olan 2015 sezonu şampiyonu Decathlon diğer iki maçında Arkas Beyaz'ı 22-16 ve Allianz Worldwide Partners - 2'yi 20-9'luk skoralarla geçmeyi başardı. Reşit Yazıcı üç maçta bulduğu 26 sayı ile gruplarda takımının en skorer ismi oldu.

Gruplarda ilk iki maçında mağlup olan Arkas Beyaz ve Allianz Worldwide Partners - 2 üçüncülük için karşı karşıya geldiler. Kazanan takımın bir üst tura yükseleceği maçta Arkas Beyaz maçı 19-2 kazanmasını bildi. Arkas Beyaz'da Kürşat Kahya (16) ve Emrah Uysal (13) grup maçlarında buldukları sayılarla takımlarına büyük katkı sağladılar.

İyi oyunlar oynamasına rağmen aradığı galibiyeti bir türlü elde edemeyen Allianz Worldwide Partners - 2 turnuvaya erken veda eden takımlardan biri oldu.

Diğer Fotoğraflar