Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Çeyrek Finalistler Belli Oldu
01.12.2012

Lotto Şirketler Futsal Ligi, 2. Tur maçları 1 Aralık Cumartesi günü Fatih Spor Kompleksi’nde oynanan 8 maç ile tamamlandı.

 

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. tur mücadelelerinde ortaya konan futbol izleyenlere büyük keyif verdi. 56 golün filelerle buluştuğu müsabakalar sonrasında Kod-A, Efesan Grup, Samsung, Finansbank, Arkas Marport, Sensormatic, Fibabanka ve Aktif Bank çeyrek finale yükselmeyi başardılar.

Günün ilk müsabakasında Kod-A ve GlaxoSmithKline-3 karşı karşıya geldi. İlk yarısının 2-2 eşitlikle sonuçlandığı maçın kazananı 6-2'lik skorla Kod-A oldu. Geçtiğimiz haftanın Cougar Haftanın Oyuncusu seçilmeyi başaran Semih Bilen takımı adına kaydettiği 3 golle yıldızlaştı.

İkinci maçta ise Efesan Grup ve GlaxoSmithKline-5 sahnedeydi. GlaxoSmithKline-5 maçın 24. dakikasında 2-1 öne geçmeyi başarsa da son dakikalarda yediği 2 golle maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Samsung ve Alcon arasında oynanan günün üçüncü maçında ilk yarıda skorboard 1-1'i gösteriyordu. Dakikalar 26'yı gösterirken 2-1'i bulan Samsung üst üste bulduğu gollerle skoru 4-1'e taşıyarak adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmanın yıldızı 4 gol bulan Serkan Gönen oldu.

Finansbank vs. Arpaş Pilot maçında gülen taraf 7-1'lik skorla Finansbank oldu.

Günün gollü maçlarından bir diğeri ise Arkas Marport ile Re/Max arasında oynandı. Bu maçtan 12-1'lik skorla ayrılan ekip geçtiğimiz yılın şampiyonu Arkas Marport oldu.

Günün altıncı karşılaşması günün beraberlikle sonuçlanan tek maçıydı. Sensormatic ve BKM'nin karşı karşıya getiren 2. tur maçının ilk yarısı 2-2, normal süresi ise 4-4 olarak sonuçlandı. Penaltı atışlarında da eşitlik bozulmayınca skoru seri penaltı atışları belirledi (7-6). Bu sonuçla çeyrek finale yükselen ekip Sensormatic oldu.

Günün sürprizi Yargıcı ve Fibabanka maçında yaşandı. Grup aşamasında dörtte dört yaparak dikkatleri üzerine çeken Yargıcı, grup aşamasını sadece bir galibiyetle kapatan Fibabanka'ya 1-3 mağlup olarak Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne veda etti. Bu sonuçla Fibabanka çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Günün son müsabakasının kazananı ise Aktif Bank'tı. İki takımın da müthiş bir futbol sergilediği karşılaşmada, son ana kadar mücadeleyi bırakmasa da maçtan mağlup ayrılan takım Agito oldu (2-3).

Toplu sonuçları görmek için tıklayınız.

Gol Krallığı için tıklayınız.