Çeyrek Finalin İlk Bileti Koton’un

Çeyrek Finalin İlk Bileti Koton’un
11.04.2016

2. tur çok çekişmeli ve keyifli bir müsabakayla start aldı. Ligin deneyimli ekiplerinden Denizbank ile bu sezona iyi bir giriş yapan Koton un mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Çeyrek Finalin ilk biletinin sahibi penaltı atışları sonunda belli oldu...

2. turun açılış maçında heyecan vardı, mücadele vardı, kalite vardı ama gol yoktu. Denizbank maça iyi başladı ve erken gol fırsatını tepti. İlk yarının sonlarında oyunu dengeleyen DHL devreyi önde kapatma fırsatını tepen taraf oldu. İkinci yarı takımlar kontrollü oyunu tercih etti ve pozisyon yok denecek kadar azdı. Uzatma dakikalarında ise takımlar risk almadı ve meşin yuvarlak penaltı noktasına kondu. 

 
İlk penaltılarda Emrah ve Gökhan takımları adına topu ağlarla buluşturdular. İkinci penaltılarda ise başarılı eldivenler Turgay ve Koray rakiplerine gol izni vermedi. 3. penaltılara 1-1 eşitlikle girildi. Berkan'ın penaltısında Koray yine başarılıydı. Mustafa isabetli bir vuruşla Koton'a avantajı getirdi (2-1). 4. penaltılarda Ahmet ve Mehmetcan üstlerine düşeni yaptılar ve son atışlara Koton 3-2 önde girdi. Kaptan Koray 3. kez penaltılardaki yeteneğini konuşturdu ve Koton ilk çeyrek finalist olarak sahadan ayrıldı.
 
 
2
(0)
3
(0)
MS
Devre: 0-0
  10'  Berkant Dilek
  31'  Yusuf Akyol - Erbay Yılmaz
Berkan Yüksel  41'  
Volkan Yılmaz - Kadir Bulut 

Ahmet Er 
43'  Fatih Yanık
  47'   Erman Erdem - Metin Torun
Ergun Erikdemir - M.Serhan Aksoy  52'  
Çetin Meyrili  58'  
Mustafa Bolat - Tarık Çağırıcı  60'  
  69'  Berkant Dilek - Ömer Aydın
Emrah Emanet  1-1  Gökhan Alkan
Çetin Meyrili X  1-1  X  Onur Demirel
 Berkan Yüksel X  1-2   Mustafa Emekçi
Ahmet Er  2-3  Mehmetcan Çetinkaya

M.Serhan Aksoy X 

2-3  
 

Diğer Fotoğraflar