Çeyrek Final Bileti Aldim’in

Çeyrek Final Bileti Aldim’in
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. tur müsabakasında grubunu ikinci sırada bitiren Bosch, ligin yeni ekiplerinden Aldim Telekomünikasyon ile oynadı.

İki disiplinli ekibin mücadelesinde ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçti. Bu dakikalarda kalecilerin önemli kurtarışları ve performansları ön plana çıkarak golcülere geçit vermediler.

Maçın 8. dakikasında Aldim takım kaptanı Ali Titiz karşılaşmanın ilk golüne imzasını atarak takımı lehine durumu 1-0'a getirdi. İlk yarının son bölümlerinde yine Aldim takımının geliştirdiği atakta İsmail Koç topu ağlara göndererek skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarı mücadelesini arttıran ve daha net pozisyonlar bulmaya başlayan Bosch'lu oyuncular aradıkları golü kaptanları Burak Mazlumcu ile buldu ve farkı bire indirdi. 2-1'den sonra her iki takımda disiplini ve kontrollü futbollarını devam ettirdi. Aldim mücadelenin 24 ve 26. dakikalarında tecrübeli ismi Zeki Eken ile peş peşe bulduğu gollerle durumu 4-1'e getirerek takımını rahatlattı. 27 de Eray Tuncer takımının 5. golünü atarak adeta tur biletini takımının cebine de koymuş oldu. Son dakikalara kadar mücadeleyi bırakmayan Bosch'lu oyuncular 30. dakikada bir gol daha bularak maçın sonucunu tayin etti (2-5).

Turnuva boyunca disiplinli ve centilmence mücadele eden Bosch takımı izleyenler tarafından alkışlandı.


Maçın videosu hazırlanmaktadır.