Çekişmeli Grubun Lideri Otis Oldu

Çekişmeli Grubun Lideri Otis Oldu
10.10.2016

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi D Grubu Lideri aldığı iki galibiyetle Otis oldu. Akbank-1 grupta ikinciliği elde ederken ikili averajla Valeo’ya üstünlük sağlayan Sompo Japan Sigorta-1 gruptan çıkan son takım oldu.

8 Ekim tarihinde gerçekleşen grup maçlarında ilk maçta ligin iki tecrübeli ekibi Otis ile Akbank-1 karşı karşıya geldiler. Müthiş çekişmeye sahne olan maçı Otis 18-16 kazanmasını bildi. İkinci maçında sahadan mağlup ayrılan Otis son maçını Sompo Japan Sigorta-1 karşısında 16-12 kazanınca Akbank-1 ile aynı puanda olmasına rağmen ikili averajla grubu birinci olarak tamamladı. Otis'te Çağdaş Hemşinlioğlu bulduğu 17 sayı ile takımının en skorer ismi olmayı başardı.

İlk maçında Otis'e kaybeden Akbank-1 ikinci maçında toparlandı ve Sompo Japan Sigorta-1'i 7-3 yenmesini bildi. Üçüncü maçında kuvvetli rakibi Valeo ile karşılaşan Akbank-1 kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçı sadece bir sayı farkla (10-9) kazanarak grubu ikinci olarak tamamladı.

Sompo Japan Sigorta-1 müthiş çekişmenin yaşandığı Valeo maçında sahadan 15-13 galip ayrılmasını bildi. Diğer iki maçını kaybeden Sompo Japan Sigorta-1 ikili averajla grupta üçüncü oldu. Sompo Japan Sigorta-1'de Burak Yavuz 13 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Valeo grupta iki maçını kılpayı ile kaybetmesine rağmen oynadığı oyunla bolca alkış aldı. Grup lideri olan Otis'i 16-10 yenmeyi başaran Valeo'ya bu galibiyet yetmedi ve ikili averajla grubu dördüncü olarak tamamladı. Valeo'da Ömer İren gruplarda bulduğu 21 sayı ile yıldızlaştı.