Bronz Madalya Yine hepsiburada.com’da

Bronz Madalya Yine hepsiburada.com’da
19.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi Yarı Final maçında güçlü rakibi De-Ga Automotive i yenmeyi başaran hepsiburada.com bronz madalyanın sahibi oldu.

Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin üçüncülük maçı öncesinde  iki önemli ekibin birçok ortak  noktası vardı. En önemli özellikleri parke zemine çıktıkları ilk andan itibaren güzel futbol oynamaları ve mücadeleyi asla bırakmamalarıydı.

Final şanslarını çok iyi mücadele ettikleri yarı final maçları sonrasında penaltı atışları nedeniyle şansız bir şekilde kaçıran De-Ga Automotive ve hepsiburada.com'lu oyuncuların yüzlerinden finalde yer alamıyor olmanın hüznü az da olsa hissediliyordu. 

Finalde olmayı sonuna kadar hakediyor olsalar da kaçırdıkları penaltılar nedeniyle üçüncülük maçında yer alan De-Ga Automotive ve hepsiburada.com'un karşılaşmasında spor severler bolca gol pozisyonu izleme fırsatı buldular.

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle rakip kalede sıklıkla görünen hepsiburada.com aradığı golü 4. dakikada Serdar Giral'ın ayağından bulmayı başardı. De-Ga Automotive bu gole cevabı 13. dakikada Cüneyt Şahan ile verdi. İlk yarının bu şekilde sonuçlanması beklenirken hepsiburada.com'lu teknik oyuncu Mehmet Ünal, Gökhan Genç'in kafayla indirdiği topu adeta uçarcasına yaptığı mükemmel vole vuruşuyla gole çevirerek takımının ilk yarıyı önde bitirmesini sağladı.

İkinci yarı iki ekibinde karşılıklı ataklarıyla başladı. Top bir o kalede bir bu kaledeydi adeta. Yakalanan gol pozisyonlarında iki kaleci de kalelerinde devleşiyor rakip takımın gol bulmasına izin vermiyordu. Karşılaşmanın 23. dakikasında Mehmet Ali Pala yakalanan bir atak sonrası yaptığı akılcı vuruşla takımına bir gol daha kazandırarak rahat bir nefes almalarını sağladı. De-Ga Automotive bu gole çeşitli denemelerle karşılık vermeye çalışsa da gol bulmakta başarılı olamadı. Karşılaşmanın 28. dakikasına gelindiğinde hepsiburada.com'un en skorer oyuncusu Mehmet Ünal attığı güzel golle takımının galibiyetini perçinlemiş oldu. 

Bu skorla hepsiburada.com geçtiğimiz yıl olduğu gibi bronz madalyanın sahibi olmayı başardı. Oynadıkları güzel futsalla Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne renk katan De-Ga Automotive ve hepsiburada.com'lu oyuncuları ve teknik ekibi alkışlıyoruz.