Bronz Madalya Turkcell’İn

Bronz Madalya Turkcell’İn
15.05.2017

14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen final şöleninde ilk olarak TEB ve Turkcell takımları sahaya çıktı. Üçüncülük mücadelesinde gülen taraf Turkcell oldu. TEB ise turnuvayı dördüncülükle tamamladı.

Lotto Şirketler Futbol Ligi'ne 12. kez katılan Turkcell ortaya koyduğu futbolla adından söz ettirdi. D Grubu'nda Koton, Marport, PepsiCo ve Ricoh'la karşılaşan Turkcell zorlu grubu nağmağlup lider olarak tamamladı. 2. Tur'da Daikin'i 3-0, Çeyrek Final'de QNB Finansbank takımını 4-0'la geçti. Yarı finalde Garanti Bankası ile karşılaştı. Nefes kesen maçta son dakika golü ile sahadan 2-1 mağlup ayrılan Turkcell yedi yıl sonra ilk dörde girmeyi başardı. Hedef ise şimdi bronz madalyaydı.
 
Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu sezonunun final günü üçüncünün belli olacağı TEB – Turkcell müsabakasıyla başladı. TFF klasman hakemlerimizden Oğuzhan Uğurlu'nun yönettiği günün ilk maçında, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf TEB takımı oldu. TEB ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve sahneye ligin asist kralı Zafer Uysal çıktı. Turkcelli öne geçiren golü atan Zafer Uysal 8 gol 9 asist ile ligin en değerli oyuncularından biri oldu.
 
Daha dengeli geçen ikinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. TEB takımında defansın önemli ismi Mehmet Can Alkan, ligin önemli golcülerinden Ömer Coşkun ve Kaptan Recai Küçüker'in güzel futbolları sonucu değiştirmeye yetmedi. Maçta başka gol olmayınca Turkcell yedi yıl aradan sonra Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu sezonunu üçüncü olarak tamamladı.
 
0 - 1
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Musa Öztürk Sarı Kart 60'    
    57' Giren Oyuncu Volkan Tuncay
    57' Çıkan Oyuncu İsmail Cem Kaba
Murat Doğan Giren Oyuncu 57'    
Serhat Bayrak Giren Oyuncu 57'    
Ahmet Sarı Çıkan Oyuncu 57'    
Serkan Adıyaman Çıkan Oyuncu 57'    
    48' Giren Oyuncu Ceyhun Öktem
    48' Çıkan Oyuncu Zafer Çebi
İsmail Yorgancılar Giren Oyuncu 44'    
Mehmet Eren Taş Çıkan Oyuncu 44'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 1
    27' Asist İsmail Cem Kaba
    27' Gol Zafer Uysal
Mustafa Kılıç Sarı Kart 13'    

Diğer Fotoğraflar