Bronz Madalya "Garanti"de

Bronz Madalya "Garanti"de
02.05.2016

13. Sezon 3. lük mücadelesinde Türkiye İş Bankası ile Garanti Bankası kozlarını paylaştı. Etkili oyunuyla müsabakadan galip ayrılan Garanti Bankası sezonu bronz madalya ile kapattı.

13. sezonu bronz madalya ile kapatmak isteyen bankacılık sektörünün iki önemli temsilcisinin mücadelesinde Garanti Bankası 4-1 galip gelerek lig tarihinde kazandığı 3 altın, 2 gümüş madalyanın yanına bu yıl bir tanede bronz madalya ekledi.

Maça hızlı başlayan Garanti Bankası 3. dakikada Murat Bilgin ile önemli bir gol fırsatını kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya kaldıktan sonra kaleciyi geçmeyi başaran Murat dar açıdan topu yan ağlara gönderdi. 7. dakikada ise kaleci Rıdvan Atasoy'dan dönen topu Samet Genç iyi takip etti ve topu ağlara gönderdi (0-1). Sol kanattan Cevher Yılmaz'ın ortasına Murat Bilgin'in vurdu ve ilk yarı skoru sona erdi (0-2).

İkinci yarıda dakikalar 37 yi gösterdiğinde kaptan Alper Yılmaz ceza sahası dışından mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi (1-2). 50. Dakika'da kornerden Cevher Yılmaz'ın gönderdiği topa Murat Bilgin çok iyi yükseldi güzel vuruşla ağlara gönderdi (1-3). 56. Dakika Alper Şen serbest vuruştan çok sert vurdu. Kaleci Erdoğan köşeden kornere çıkardı. 58. Dakikada Samet Genç'in vuruşu ağlarla buluştu (1-4). Karşılamanın son dakikalarında Türkiye İş Bankası'nın kazandığı penaltıyı Oğuzhan Aksoy auta atınca müsabakada başka gol olmadı ve  (1-4) 2016 sezonu bronz madalya sahibi Garanti Bankası oldu. 

 

 

 

1 4
MS
Devre: 0-2

  8'  Samet Genç 
Rıdvan Atasoy - Emrah Atay  14'  
  27'  Erdem Şeftali
  29'  Murat Bilgin (Cevher Yılmaz)
Satı Kaba - Abdullah Ünal  31'  
(Murat Bilgin)  Alper Şen   37'   
  39'  Erdem Şeftali - Uğur Dikmen
  42'  Can Özlü
Murat Bilgin - Özkan Karagöz  44'  
  50'  Murat Bilgin (Cevher Yılmaz)
  57'   Samet Genç (Cevher Yılmaz)

 Sercan Ekinci - Sedat Göğce

 Erdoğan Özcan - Serdar Baş
     
     

 

   
 

Diğer Fotoğraflar