Bobo bu sezon da Lotto dedi

Bobo bu sezon da Lotto dedi
24.03.2010

Dünyanın en önemli aktif spor giyim markalarından Lotto, Beşiktaş’ın genç yıldızı Bobo ile bireysel sponsorluk sözleşmesini 2011 sezon sonuna kadar uzattı...

Beşiktaş'ın golcüsü Deivson Rogerio Da Silva (BOBO), 2008'den bu yana İtalyan spor giyim markası Lotto'nun yıldızlarından biri. İmzaladığı 'Bireysel Sponsorluk Anlaşması' ile Bobo 3 yıldır antrenman, kamp ve özel yaşamında Lotto giyiyor.

Yeşil sahalardaki performansını artırmak için Lotto'nun patentli teknolojilerinden yararlanan, 7'den 77'ye çok sayıda Beşiktaş taraftarının gözdesi Bobo, ligde Zhero Leggenda model kramponla oynamaya devam edecek.

Yeşilköy Polat Champions Bar'da yapılan imza töreninde konuşan Bobo, "Lotto'nun kramponlarıyla kendimi sahada daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. İnanıyorum ki bu sezon da Zhero Legganda ile iyi bir yol arkadaşlığı yapacağız, bana şans getirecek, Turkcell Süper Lig'deki gol sayım daha da artacaktır." dedi.

Lotto adına konuşan Pazarlama İletişimi Yönetmeni Suna Kayhan da "Bizce ligin gelecek vadeden genç yıldızları içinde Bobo ilk sıralarda gelmektedir. Sporculuk ahlakını başarılı performansıyla birleştiren Bobo'nuu çok başarılı bir kariyerinin olduğunu ve bu anlamda markamızla örtüşen, futbol tutkusunu ve markamızı iyi, pozitif bir biçimde temsil eden bir futbol sembolü ve biz kendisi ile çalışıyor olmaktan son derece mutluyuz " şeklinde konuştu.

Lotto'nun Türkiye'deki reklam ve pazarlama çalışmalarında aktif olarak yer alacak Beşiktaşlı yıldız oyuncunun poster ve kartpostalları kısa bir süre sonra hayranlarıyla buluşacak.