Beraberlik Vodafone’a Yaradı

Beraberlik Vodafone’a Yaradı
27.05.2013

Günün son ve kritik maçında Telekomünikasyon devleri Turkcell-Avea karşılaştılar. Bir Avea bir Turkcell öne geçmesine rağmen üzülen Avea oldu. Avea maçın berabere bitmesi ile averajla gruptan çıkamayarak turnuvaya veda etti. Vodafone Avea nın berabere kalması nedeni ile bir üst tura çıkmış oldu.

11' (Turkcell) Orta sahadan atılan arapasına Burhan Karasu hareketlendi ve topla buluştu, iki kişiyi geçerek şutunu attı ama Örsan Ok'u geçemedi.

13' (Avea) Batuhan Üzmez orta sahada topla buluştu, Alpay Alptekin'in önde olduğu gördü ve aşırtma bir vuruşla şık bir gol attı (1-0).

16' (Turkcell) Sağ kanatta topla buluşan Zafer Uysal topu ceza sahasına çevirdi, ön direkte Burhan Karasu gelişine güzel bir vuruşla takımına beraberliği getirdi (1-1).

17' (Turkcell) Burhan Karasu ceza sahası önünde topla buluştu, önce defans oyuncusunu sonra Örsan'ı çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi (1-2).

21' (Avea) Defansın arkasına atılan topta Alpay Alptekin ile karşı karşıya kalan Butuhan Üzmez, açılan Alpay'dan önce seken topa kafa vurarak maça dengeyi getirdi (2-2).

32' (Turkcell) Sol kanattan kullanılan serbest atışı, Örsan Ok iki hamlede kontrol etti.

47' (Avea) Orta sahada topla buluşan Mevlüt, Aytunç ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, Alpay Alptekin ayakları ile topu çıkardı.

60' (Avea) Defansı eksik yakalayan Hüseyin Onur soldan içeri girdi, topu Erdal Dursun'a topu çıkardı, Erdal'ın şutu az farkla dışarı çıktı.

Avea
2-2
Turkcell
19 Mayıs Pazar
1.D 2-2
Dk: -FT
Aytunc Cınar
7
Batuhan Üzmez
13
16
Burhan Karasu
17
Burhan Karasu
Batuhan Üzmez
21
34
Ahmet Hakan-Mülayim Arslan
Gökhan Gorur
38
52
Ali Cömert
Mevlüt Ozbakan-Hakan Tongar
55
Yigit Kayda
55
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'