Arkas Mavi H Grubunu Kayıpsız Geçti

Arkas Mavi H Grubunu Kayıpsız Geçti
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi H Grubunda Arkas Mavi tüm maçlarını kazanarak bir üst tura kayıpsız çıktı. Grupta ikinci tura adını yazdıran diğer takımlar Allianz Worldwide Partners - 1, Akbank - 2 ve Eureko Sigorta oldular.

7 Ekim Cumartesi günü oynanan H grubu maçlarında izleyiciler bolca keyif aldılar. Arkas Mavi gruptaki tüm maçlarını kazanarak bir üst tura kayıp vermeden devam etmesini bildi. Gruptaki ilk maçında Akbank - 2'yi 15-11 ile geçen Arkas Mavi ikinci maçını da Allianz Worldwide Partners - 1 karşısında 15-8 kazandı. Üçüncü maçında Unico Sigorta'yı 21-13, dördüncü maçında Eureko Sigorta'yı 26-8 yenen Arkas Mavi'de Ferit Kozalı gruplarda bulduğu 44 sayı ile gruplarda en çok sayı bulan isimlerden biri oldu.

Sadece bir mağlubiyetle grupları tamamlayan Allianz Worldwide Partners - 1 ikinci olarak bir üst tura adını yazdırdı. Eureko Sigorta'yı 23-17, Akbank - 2'yi 17-16 ve Unico Sigorta'yı 14-5 ile geçen Allianz Worldwide Partners - 1'de Hakan Erol (21) ve Mustafa Korkmaz (26) takımları adına en çok sayı üreten isimler oldular.

İlk iki maçını kaybetmesine rağmen konsantrasyonunu kaybetmeyen Akbank - 2 üçüncü maçında Unico Sigorta'yı 30-13 ve dördüncü maçında Eureko Sigorta'yı 21-17 ile geçti. Grubu üçüncü tamamlayan Akbank - 2'de Berke Akcan gruplarda bulduğu 31 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Gruptan çıkacak olan son takımın belli olacağı maçta Eureko Sigorta ve Unico Sigorta karşı karşıya geldiler. Müthiş çekişmeye sahne olan maçta Eureko Sigorta'dan Kaan Hamza Balta'nın 18 sayısına karşılık Unico Sigorta'dan Barış Kılıç 14 sayı üretsede maç 23-16 Eureko Sigorta üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Eureko Sigorta bir üst tura adını yazdırırken, Unico Sigorta ilk kez katıldığı turnuvada bir üst tura çıkamasa da bolca alkış aldı.

Diğer Fotoğraflar