Arkas Marport Yarı Final Vizesini Aldı

Arkas Marport Yarı Final Vizesini Aldı
12.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi çeyrek final karşılaşmalarında Arkas Marport ile KPMG takımları yarı finalist olabilme adına mücadele ettiler.

Çeyrek finale yakışır mücadelede her iki takımın ortaya koydukları performans görülmeye değerdi. İlk yarıda her iki takımın geliştirdikleri atakları kaleciler gole kapatırken birinci devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarı erken gelen bir gol ile başladı. Karşılaşmanın 16.dakikasında Arkas Marport takımından Serkan Yılmaz takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra oyunda dengeyi tekrar kuran KPMG'li oyuncular geliştirdikleri ataklarda aradıkları golü bulamadılar. Zevkli bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşmanın son bölümlerine girilirken dakika 25'de Erkan Polat Arkas Marport adına bir gol daha bularak durumu 2-0'a getirdi. Yarı finale artık çok yaklaşan Arkas'lı oyuncular tempolarını maç sonuna kadar düşürmezken son dakikada rakip savunma oyuncusunun kendi kalesine attığı golle 3-0 öne geçti ve maçı da bu skorla kazanmış oldu. Böylelikle Arkas Marport adını yarı finale yazdırırken maç sonunda galibiyetinin mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı.