Arçelik’ten Harika Başlangıç

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi A Grubu nda Arçelik üç maçını da kazanarak grubu lider tamamladı. Geçtiğimiz senenin şampiyonu DHL Express grupta ikinci olurken, bir üst tura yükselen son ekip Anadolu Sigorta Gençler oldu.

17 Ekim tarihinde gerçekleştirilen grup maçlarında çekişmeli maçlar yaşandı. Arçelik gruptaki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Valeo'yu 28-15, ikinci maçında ise Anadolu Sigorta Gençler'i 22-13 yendi. Grupta lider olarak biz üst tura çıkacak takımın belirleneceği maçta DHL Express ile karşılaşan Arçelik maçı iyi oyunuyla 16-10 kazanmayı bildi. Alper Deniz gruplarda attığı 35 sayı ile takımına büyük katkı sağladı.

Geçtiğimiz senenin şampiyonu DHL Express grupta sadece bir mağlubiyet alarak bir üst tura çıktı. İlk maçında Anadolu Sigorta Gençler'i 19-14 yenen DHL Express ikinci maçında ise Valeo karşısında 20-16 sahadan galip ayrıldı. Gruptaki son maçında Arçelik'e yenilen DHL Express'te Ali Serdar Dilmen potalara bıraktığı 20 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Grupta üçüncünün belli olacağı maçta Valeo'yu 20-15 yenen Anadolu Sigorta Gençler ikinci tura yükselmeyi başardı. İbrahim Selim Ciğerli takımı adına gruplarda 31 sayı kaydederek yıldızlaştı.

Ligdeki ilk senesi olmasına rağmen harika maçlar oynayan Valeo aradığı galibiyeti bir türlü alamasa da bolca alkış aldı. Takımdaki üç oyuncusunun iki haneli sayılara ulaştığı Valeo'da Hikmet Ömer İren rakip potalara 21 sayı atmayı başardı.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015