Arçelik’te Üç Gol Yarı Final Getirdi

Arçelik’te Üç Gol Yarı Final Getirdi
10.06.2013

Günün ilk karşılaşmasında Arkas Marport ve Arçelik karşılaştılar. Maçın hemen başında bulduğu golle öne geçen Arçelik golü koruyamadı ve Arkas Marport beraberliği yakaladı. Arçelik ilk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarı bulduğu golle yarı finale çıkan ilk takım oldu. Arkas Marport ise istekli ve hırslı oyunu ile bu sene lige damgasını vurdu.

4' (Arçelik) Sol kanattan kullanılan korner atışında pas Özgür Er'e verildi, Özgür Er'in şutu Emrah Berber'den döndü, dönen topa Gökhan Döver gelişine kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi (0-1).

8' (Arkas Marport) Ertürk Çalık savunmadan kazandığı top ile kaleye şutunu çekti, Levent Tunç'tan dönen top Erkan Kurtul'un önünde kaldı. Erkan Kurtul net vuruşu ağlarla buluştu (1-1).

13' (Arçelik) Kale vuruşunda top kısa düştü, kısa düşen top Serdar Zengin'in önünde kaldı , Serdar şutu az farkla dışı çıktı.

21' (Arçelik) Gökhan Döver orta sahadan arapasını Birol Garip'e verdi. Birol Garip'in ceza sahası çaprazından çektiği şut Emrah Berber'den sekerek ağlara gitti (1-2).

33' (Arkas Marport) Sol kanattan kullanılan korner atışını iyi takip eden Ertürk Çalık şutunu çekti, Levet Tunç topu kornere çıkardı.

41' (Arçelik) Orta sahadan atılan pasa hareketlenen Gökhan Döver'in şutu Emrah Berber'de kaldı.

46' (Arçelik) Defansın arkasına atılan pasla Emrah Berber'le karşı karşıya kalan Gökhan Hafısoğlu net pozisyonu gole çevirdi (1-3).

55' (Arkas Marport) Erkan Kurtul sol çaprazdan açısı dar olmasına rağmen çok iyi bir şut çıkardı, top direğe çarparak dışarı çıktı.

 

Arkas Marport
1-3
Arçelik
08 Haziran Cumartesi
1.D 1-2
Dk: 60
4'
0-1
Gökhan Döver
Erkan Kurtul
1-1
8'
18'
Serdar Zengin - Erdi Yiğit
21'
1-2
Birol Garip
Ahmet Yıldız - Erkan Polat
31'
Erdi Aras - Sefa Çırakoğlu
43'
46'
1-3
Gökhan Hafızoğlu
Ertürk Çalık - Mesut Şen
47'
Gökhan Hafızoğlu - Uğur Dandinoğlu
48'
Özgür Er
50'
Özgür Er - Kadir Küçük
60'
Kadir Küçük
'
'
'
'
'
'
'
'
'