Arçelik Gruplarda Fire Vermedi

Arçelik Gruplarda Fire Vermedi
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi G grubunda Arçelik üç maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. Zorlu grupta ikinciliği Roche Diagnostics Turkey elde ederken, Dell EMC ikinci tura yükselen bir diğer takım oldu.

8 Ekim Pazar günü oynanan maçlar sonunda ligin tecrübeli takımı Arçelik tüm maçlarını kazanıp gruplarda bir üst tura çıktı. İlk maçında Roche Diagnostics Turkey karşısında sahadan 21-15 galip ayrılan Arçelik ikinci maçında da Philip'si 16-7 yenmeyi başardı. Gruptaki üçüncü maçında Dell EMC ile karşılaşan Arçelik zorlandığı maçı bir sayı farkla 17-16 kazandı ve grupta lider oldu.

Roche Diagnostics Turkey ilk maçını kaybetsede ikinci ve üçüncü maçlarını kazanmasını bildi. İkinci maçında Dell EMC'yi 23-13, üçüncü maçında ise Philips'i 27-18 yenen Roche Diagnostics Turkey grup ikincisi olarak adını bir üst tura yazdırdı. Volkan Girgin takımı adına tam 49 sayı üreterek gruplarda en skorer isim olmayı başardı.

Grupta üçüncünün belli olduğu maçta Dell EMC ile Philips takımları karşı karşıya geldiler. İzleyenlerin müthiş keyif aldğı maç 22-18 Dell EMC üstünlüğü ile sonuçlandı. Dell EMC'de Bahadır Kızıltan gruplarda bulduğu 26 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Grup maçlarında çok iyi mücadele sergilese de Philips aradığı galibiyeti elde edemeyerek turnuvaya erken veda etmek zorunda kaldı. Serhat Kaba gruplarda bulduğu 22 sayı ile Philips adına dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Diğer Fotoğraflar