Alstom Lige Hızlı Başladı

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi H Grubunda Alstom tüm maçlarını kazanarak lider oldu. Grupta bir üst tura çıkan diğer takımlar ise Garanti Teknoloji, Mavi ve Anadolu Bilişim oldular.

Alstom, beş takımın yer aldığı H Grubu'nda maçlarının tamamını kazanmayı bildi. İlk maçında Procter & Gamble-1 takımını 27-7 yenen Alstom, ikinci maçında Anadolu Bilişim'i 20-4'lük skorla geçti. Gruptaki üçüncü maçında Garanti Teknoloji'yi 11-7 yenen Alstom son maçında Mavi'yi 14-9 yenerek lider olarak ikinci tura yükseldi.

Garanti Teknoloji sadece bir mağlubiyet alarak grubu ikinci olarak tamamladı. Mavi'yi 18-8 yenen Garanti Teknoloji, Procter & Gamble-1 ekibi karşısında da sahadan 31-2 galip ayrıldı. Anadolu Bilişim'i de 30-8 yenen Garanti Teknoloji'de Mustafa Dağ (26) ve Rıza Özer (29) buldukları sayılarla ön plana çıktılar.

Mavi grubu iki galibiyetle üçüncü sırada tamamlamayı başardı. Anadolu Bilişim'i 9-7 yenen Mavi, diğer galibiyetini de Procter & Gamble-1 takımı karşısında elde etti (18-10). Burak Aktaş bulduğu 17 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Grupta bir üst tura çıkacak takımın belli olacağı maçta ligin en tecrübeli ekiplerinden Anadolu Bilişim ile ligin yeni takımı Procter & Gamble-1 karşılaştılar. Birbirinden güzel sayıların atıldığı maçta Anadolu Bilişim sahadan 27-16 galip ayrılarak ikinci tur vizesini aldı. Ertan İbrahimoğlu takımı adına gruplarda tam 25 sayı kaydetti.

Procter & Gamble-1 takımı çok iyi maçlar oynasa da aradığı galibiyeti bir türlü elde edemedi. Ali Altınsoy gruplarda takımı adına rakip potalara tam 22 sayı bıraktı.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015