Allen Carr İle Çalışanlarınızı Sigaradan Kurtarın

Allen Carr İle Çalışanlarınızı Sigaradan Kurtarın
19.09.2011

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi nin ve spor alanlarının dumansızlaştırılması hareketinin destekçisi Allen Carr ile çalışanlarınızı kolayca sigaradan kurtarabilirsiniz.


Sevgili Sporseverler,

Her gün daha fazla kurum sigaradan kurtulmanın yollarını aramaktadır. "Sigarasız Kurum" politikasının hayata geçirilmesi son derece hassas dengeler üzerindedir.  Yanlış uygulamalar, kurum içinde kriz yaşanmasına, sigara içenlerin kuruma bağlılıklarının ve dolayısıyla performanslarının azalmasına yol açar. Sigaranın yasaklanması ve/veya sigara içenlere özel odaların sağlanması ise, dünyanın hiçbir yerinde yeterince etkili bir çözüm olamamıştır. 

53 ülkede hizmet veren Allen Carr, dünyanın en başarılı ve geniş sigara bıraktırma ağına sahiptir. Ayrıca 27 yıldır yüzlerce kuruma hizmet vererek, sigarasız çalışma ortamı politikasını etkili ve verimli biçimde hayata geçirmelerini sağlayan tek metottur.

Dünya Sağlık Organizasyonu (WHO)- TFI Eski Başkanı Prof. Dr. Judith Mackay, Allen Carr’ı dünyanın en başarılı yöntemi olarak göstermektedir.

Allen Carr Projesinin Kurumunuza sağlayacağı en önemli 4 fayda:

  1. Çalışanlarınızın sağlığını korur ve verimliliğini arttırır,

  2. Sigaranın  sebep olduğu çatışmaları azaltır ve kurumunuzda daha olumlu bir hava  esmesini sağlar,

  3. Olumlu  kurum imajınızı güçlendirir ve

  4. Kurumunuza çok yüksek tasarruf sağlar.

Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu altı saat süren bir seminerdir. Katılanların büyük çoğunluğu bu seminerden mutlu bir sigara içmeyen olarak ayrılırlar.

Allen Carr seminerleri çalışanlarınızın, kolayca ve sürekli olarak, bırakma sancılarına maruz kalmadan, ilaç ya da bedene nikotin sağlayan yardımcı maddeler kullanmadan, herhangi bir araca, makineye bağlanmadan, başlangıçta sıkıntılı bir dönem yaşamadan, stresle daha kolay başa çıkabilmelerini sağlayarak, sinirlenmeden ve gerginleşmeden, dikkatini daha iyi toplayabilir durumda ve kilo almadan sigaradan kurtulmalarını sağlar.  

Kurumunuzu daha sağlıklı, verimli ve keyifli bir ortama dönüştürebilmek dileklerimizle.

Allen Carr Türkiye

0212 358 53 12
www.allencarrturkiye.com

www.dumansizspor.org

info@allencarrturkiye.com