Albaraka Türk Final Biletini Kaptı...

Albaraka Türk Final Biletini Kaptı...
05.12.2016

Yarı finalin ilk maçında Decathlon ile Albaraka Türk takımları final için karşı karşıya geldi. 2-1’lik sonuç ile Albaraka Türk adını finale yazdırdı.

Yarı finalin ilk maçında iki güçlü ekip Decathlon ve Albaraka Türk takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde geçen mücadelede izleyenler de büyük keyif aldı. Müsabaka beklenildiği üzere hızlı başladı. Daha henüz 2. dakikada Decathlon takımında Baret Çil sert vurdu top direkten geri geldi. 8. Dakikada gelişen Albaraka Türk atağında defansın arkasına atılan topta Hüseyin Karaaslan kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda topu kaleci Bars Erkorur son anda çıkardı. ilk Yarıdaki diğer karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı devre arasına 0-0'lık eşitlikle girildi.

ikinci yarıda da yine her iki takım golü düşünen organize ataklar geliştirdi. Dakikalar 27'yi gösterdiğinde Decathlon takımı atağında rakip ceza alanına uzun oynandı, kaptan Baret topla buluştu kaleciyi çalımladı çapraz pozisyonda topu ağlara gönderdi (1-0). 34. Dakika oynanırken Albaraka Türk takımında Levent Gündüz sağ çaprazdan sert vurdu top kaleciden döndü, Aydın Uyumaz dönen topu topuk ile ağlara gönderdi skorda dengeyi kurdu (1-1). 40. Dakikada sol kanattan gelen ortaya Decathlon takımında Baret güzel vurdu kaleci Fatih Söğüt kurtardı. 46. Dakikada Albaraka Türk takımı atağında İsmail Küpeli ceza sahası dışında topla buluştu yerden düzgün vuruşunda topu filelere gönderdi (1-2). Bu golün ardından başka gol olmazken bu skor Albaraka Türk takımını finale taşıdı.


 

Diğer Fotoğraflar