Aktif Bank Yarı Finalde

Aktif Bank Yarı Finalde
09.12.2012

Günün ilk karşılaşması Fibabanka ve Aktif Bank arasında oynandı. Bankacıların yarı finalist olma mücadelesinde gülen taraf 4-1 lik sonuçla Aktif Bank oldu.

Maçın ilk dakikalarında takımlar kontrollü oyunu tercih etseler de Fibabanka iki atakta gole çok yaklaştı. Aktif Bank ilk ciddi pozisyonunu maçın 5. dakikasında rakip kalede yaşanan pozisyonda buldu. Karşılıklı ataklarla başlayan maçın ilk golü 7. dakikada geldi. Sol kanatta topla buluşan Suat Bakkal, kimsenin beklemediği anda çıkardığı şutla takımı Aktif Bank'ı 0-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Fibabanka baskısını arttırsa da çabası golü getirmedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Fibabanka'nınsantrasıyla başladı. Hakemin başlamavuruşuyla birlikte rakip kaleye yüklenen Fibabanka sayısız gol pozisyonu bulsa da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Pozisyonların gole dönüşmemesinde Aktif Bank kalecisi Erkan Öztürkoğlu'nun başarılı performansı da önemli bir etkendi. Karşılaşmanın 25. dakikasında rakibin baskısını ayağa paslarla azaltmaya çalışan Aktif Bank son kanattan gelişen bir başka atakta Ferit Hanlu rakip kalenin sol köşesine yerden yaptığı akıllı vuruşla takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Bu golle direnci düşen Fibabanka aynı dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Bu golün kahramanı yine Ferit Hanlu'ydu. Kalecinin üstünden gönderdiği aşırtma vuruşu görülmeye değerdi (0 - 3). Kalesinde 3 gol görmesine rağmen Fibabanka rakibe yüklenmeye devam etti, bu baskıyı kontra ataklarla azaltan Aktif Bank hızlı bir hücum sonrası bulduğu golle skoru 0 - 4'e taşıdı. Dördüncü gol ilk golde olduğu gibi yine Suat Bakkal'dan geldi. Fibabanka kalesinde beklemediği goller görse de asla mücadeleyi bırakmadı. Dakikalar 27'yi gösterirken Fibabankagolle buluştu (1 - 4). Hasan Bıyık'ın golü Fibabanka'yı umutlandırsa da karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne ilk kez katılmış olsalar da iki takımda üstün mücadeleleriyle alkışı hak ettiler. Ligimize veda eden Fibabanka'yı alkışlarla tebrik ederken Aktif Bank'a sıradaki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Toplu sonuçları görmek için tıklayınız.

Gol Krallığı için tıklayınız.

 

Karşılaşmanın video görüntüleri hazırlanmaktadır.