Akbank’lı Hep Farklı

Akbank’lı Hep Farklı
23.09.2013

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi C Grubunda Akbank 1 dört maçını da kazanarak grup lideri oldu. Grupta ikinciliği ligin yeni takımlarında OMV Petrol Ofisi elde ederken, üçüncü olan takım Anadolu Bilişim oldu. C grubunda bir üst tura yükselmeyi başaran son takım ise Arena Bilgisayar oldu.

21 Eylül Cumartesi günü oynanan C Grubu maçlarında Akbank 1, OMV Petrol Ofisi, Anadolu Bilişim, Arena Bilgisayar ve Arkas Marport 2 takımları karşılaştı. Maçlarda potalara en çok sayı bırakılan grup 205 sayı ile C grubu oldu.

Akbank 1 takımı ilk maçında ligin yeni ekiplerinde OMV Petrol Ofisi ile karşılaştı ve sahadan 22-14 galip ayrıldı. Bu maçın ardından ligin köklü ekiplerinden Anadolu Bilişim ile karşılaşan Akbank 1 zorlansa da bu maçı da kazanmasını bildi (15-11). Son iki maçında Arena Bilgisayar ve Arkas Marport 2 takımları karşısında farklı galibiyet alan Akbank 1 grupta dörtte dört yapmayı başardı. Toplamda gruplarda en fazla sayı atan Akbank 1'de en skorer oyuncu 44 sayı ile tecrübeli oyuncu Nedim Gönenç oldu.

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi C grubunda ikinci aldığı üç galibiyet ve oynadığı iyi oyunla OMV Petrol Ofisi olurken, grupta üçüncü olan takım iki galibiyetli Anadolu Bilişim oldu.

Gruptan dördüncü olarak çıkacak takımın belirlendiği maçta yine ligin yeni ekiplerinden Arena Bilgisayar ile Arkas Marport 2 takımları karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maçta Tolga İldaşer'in iyi oyunuyla gülen taraf sadece iki sayı farkla Arena Bilgisayar oldu (14-12).