Akbank-2 B Grubunu Kayıpsız Tamamladı

Akbank-2 B Grubunu Kayıpsız Tamamladı
03.10.2016

Beş takımın yer aldığı grupta Akbank-2 Takımı tüm maçlarını kazanarak lider oldu. Grubun bir üst tura yükselen diğer ekipleri ise General Electric, MSD-2 ve Sompo Japan Sigorta-2 oldular.

Akbank-2 ilk maçında Eureko Sigorta'yı ikinci maçında General Electric'i yenmeyi başararak grupta iyi bir başlangıç yaptı. Kalan iki maçını da kazanmasını bilen AKbanl-2'de Levent Çetin Örnek attığı 32 sayı ile takımına büyük katkı sağladı.

Ligin kuvvetli takımlarından General Electric grupta sadece Akbank-2'ye mağlup olarak bir üst tura yükseldi. Diğer üç maçında MSD-2'yi 19-15, Sompo Japan Sigorta-2'yi 25-16 ve Eureko Sigorta'yı 22-11 yenmeyi başaran General Electric'te Can Yıldırım tam 35 sayı buldu.

Ligin yeni ekiplerinden MSD-2 grupta aldığı iki galibiyetle üçüncü olarak bir üst tura çıkmayı başardı. Sompo Japan Sigorta'yı 17-12 ve Eureko Sigorta'yı 16-12 yenmeyi başaran MSD-2 takımında Nahit Özer Koldaş (28) ve Murat Özsoy (20) en skorer isimler oldular.

Grupta dördüncünün belirleneceği maçta Sompo Japan Sigorta-2 ile Eureko Sigorta takımları karşılaştılar. Çekişmeli geçen maçta sahadan 17-9 galip ayrılan Sompo Japan Sigorta-2 en iyi dördüncüler arasına girerek bir üst tura yükseldi. Eureko Sigorta ise iyi performanslar sergilemesine rağmen gruptan çımayı başaramadı.