3. Hafta’nın Ardından...

3. Hafta’nın Ardından...
05.04.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu Sezonu’nda 3. Hafta geride kalırken gruplar yavaş yavaş şekillenmeye başladı...

A Grubu’nun seri başı takımı son şampiyon TEB, bu sezona da hızlı başlayarak 3’te 3 yaptı ve grup liderliği için önemli bir adım attı. Grubun diğer takımları DHL, DeFacto, ERGO ve Burgan Bank arasında sıralama mücadelesi devam ederken TEB’in bye geçeceği 4. Haftada A Grubu kritik maçlara sahne olacak.

B Grubu’nda ise işler biraz daha karışık. Liderlik mücadelesi kıyasıya devam ederken, son 2 hafta sonuçlarına göre ikili, üçlü averajlar devreye girebilir. Grupta başı çeken 6 puanlı Türkiye İş Bankası ve aynı puanla ikinci sırada bulunan QNB Finansbank henüz gruptan çıkma adına rahat bir nefes almış değiller. Allianz, Eczacıbaşı Askaynak ve ING Bank gösterdikleri dirençle ilk 3 haftada yüksek potansiyellerini ortaya koydular. Bu veriler ışığında 4. ve 5. Hafta maçları grubun kaderi açısından büyük önem taşıyor.

C Grubu, puanlar açısından A Grubu’na benzerliği ile dikkat çekiyor. Yenilmezlik serisini her geçen gün geliştimeye devam eden Garanti Bankası 9 puanla liderliği büyük ölçüde garantiledi. Odeabank, 3. Hafta Anadolubank’a karşı aldığı kritik galibiyetle ikincilik adına önemli bir avantaj elde etti ancak yakın takipteki Anadolubank, henüz puanla tanışamayan Çağdaş Faktoring ve 1 puanlı Daikin’in de grupta ikinci sırayı almak için şansları devam ediyor. C Grubu’nda da görüntü net olarak son 2 haftada belli olacak.

D Grubu Marport, Koton ve Turkcell arasında kıyasıya liderlik yarışına sahne oluyor. Ligin yeni takımları PepsiCo ve Ricoh’un ise grubun zirvesinde yer alma şansları kalmamasına rağmen 2. tura çıkma konusunda mücadeleleri devam ediyor. Bu grupta 4. Hafta sonuçlarına bağlı olarak hesaplar karışabilir.

4. Hafta Programı için tıklayınız.