2017 Sezonu Şampiyonu NN Hayat ve Emeklilik

2017 Sezonu Şampiyonu NN Hayat ve Emeklilik
16.04.2020

Nostalji haberileri kuşağında bugün 2017 sezonu finali var. 2 Aralık 2017 Cumartesi günü Süper Lig Hakemlerimizden Erdem Bayık’ın yönettiği karşılaşmada NN Hayat ve Emeklilik ile Albaraka Türk takımları şampiyonluk için mücadele etmişti.

Belki de bugüne kadarki en heyecanlı en zevkli final maçlarından biriydi 2017 final maçı. Bu karşılaşmaya kadar Albaraka Türk önüne geleni devirmiş tek bir beraberlik bile almadan 61 gol atıp kalesinde sadece 5 gol görerek finale gelmişti. Buna karşın NN Hayat ve Emeklilik, diğer sezonlara kıyasla başarılı bir sezon geçirip güçlü rakiplerini geride bırakıp finale adını yazdırmıştı.

Final maçında bir önceki yılın şampiyonu Albaraka Türk favori olarak maça çıkmıştı. Ve mücadelenin ilk yarısında bulduğu gollerle Albaraka Türk müsabakayı 2-0 önde götürüyordu. NN Hayat Emeklilik 39. Dakikada Doğan Can ile farkı bire indirmişti. Herkes maçın artık bu skorla bireceğini düşünürken son iki dakikada 2 gol NN Hayat Emeklilik'in kaptanı Yıldırım Uyar'dan geldi. Heyecan dolu finalde muhteşem bir geri dönüş hikayesi yazan NN Hayat ve Emeklilik o yıl kupaya uzanan takım olmuştu.

Final karşılaşmasını İzlemek için tıklayınız.