2016 Ödül Töreni

2016 Ödül Töreni
03.05.2016

Lotto Şirketler Futbol Ligi Final maçının ardından ödül törenine geçildi. TEB Kaptanı Birol Yüksel şampiyonluk kupasını Lotto Türkiye üst düzey yöneticisi Adnan Kaya nın ellerinden aldı.

Spor Toto Süper Lig'de başarılı müsabakalar yöneten aynı zamanda ülkemizi uluslararası arenada gururla temsil eden ve Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasını yöneten FIFA kokartli hakemlerimizden Hüseyin Göçek'e, Türk sporu'nun duayen isimlerinden Ahmet Çakır tarafından günün anısına bir plaket verildi. Yunus Bayram'a (INGBANK) İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Fikret Sivri tarafından Fair Play Özel Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Hardline Fair Play" kupası Exeltis'in oldu. Kupayı  takımı adına kaptan İsmail Gülşen ve Ünsal Yaman Fikret Sivri'nin ellerinden aldı.

 

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karma"sına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve British House Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini Lotto Türkiye üst düzey yöneticisi Adnan Kaya'nın ellerinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;

Lotto En İyi Kaleci: Birol Yüksel (TEB)

Lotto En İyi Defans Oyuncusu: Melikşah Karabudak (TEB)

Lotto En İyi Orta Saha Oyuncusu: Emre Erkoç (Arkas Marport)

Lotto Asist Kralı: Zafer Uysal (Turkcell) - Cumhur Koyuncu (TEB)

Lotto En İyi Forvet Oyuncusu: Murat Bilgin (Garanti Bankası)

British House Gol Kralı: Burhan Karasu - 15 Gol (Turkcell)

 

Altın Karma: Deniz Alkan (PwC), Mustafa Ekmekçi (Koton), Ufuk Tandoğan (DHL Express), Alper Şen (Türkiye İş Bankası), Cansın Burak Konak (Arkas Marport)

Şampiyon Kupasını Aldı

Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Türkiye İş Bankası takımı plaketini Adnan Kaya'dan aldı. Garanti Bankası ve Arkas Marport bronz ve gümüş madalyalarını yine Adnan Kaya'nın ellerinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Madalyalarını takan Yeşil Beyazlıların, şampiyonluk kupası Adnan Kaya tarafından kaptan Birol Yüksel'e teslim edildi.

Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza, Beyoğlu Stadı çalışanlarına, bizleri yalnız bırakmayan Lotto Türkiye üst düzey yöneticisi Adnan Kaya ve ürün müdürü Suna Kayhan'a, Türk basını'nın duayen ismi Ahmet Çakır'a, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan'ı Fikret Sivri'ye ve Bilgehan Demir'e, centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.

 

2017 sezonunda görüşmek dileğiyle...

 

Diğer Fotoğraflar