2015 Ödül Töreni

2015 Ödül Töreni
27.04.2015

Lotto Şirketler Futbol Ligi Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Garanti Bankası Kaptanı Levent Bülent Yılmaz Şampiyonluk kupasını eski milli futbolcu Ergün Penbe ve Lotto Türkiye Genel Müdürü Veysel Öğrünç ün ellerinden aldı.


İlk olarak bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 14 müsabakada görev alan ve en son 24 Nisan'da Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rize Spor - Fenerbahçe maçında görev alanPTT Birinci Lig'de 13 ve Ziraat Türkiye Kupasında da 2 maça çıkan ve Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasını yöneten Onur Karabaş'a, Lotto Türkiye Takım Sporları Yöneticisi Adnan Kaya tarafından günün anısına bir plaket verildi. Murat Bilaloğlu'na (Odeabank) ve Emrah Ekmekçi'ye (Türkiye İş Bankası) Galatasaray ve Süper Lig'in en centilmen oyuncusu Ergün Penbe tarafından Fair Play Özel Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Hardline Fair Play" kupası Astaş Holding'in oldu. Kupayı  takımına Ergün Penbe verdi.

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karma"sına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi KaleciLotto En İyi DefansLotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve British House Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini Eski Milli futbolcu Ergün Penbe ve Lotto Türkiye Genel Müdürü Veysel Öğrünç'ün ellerinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;

Lotto En İyi Kaleci: Erdoğan Özcan (Garanti Bankası)

Lotto En İyi Defans: Bülent Yılmaz (Garanti Bankası)

Lotto En İyi Orta Saha: Ogün Şahin (Ford Otosan)

Lotto Asist Kralı: Aziz Aykırı (PwC)

Lotto En İyi Forvet: Murat Bilgin (Garanti Bankası)

British House Gol Kralı: Yusuf Çoşkun - 13 Gol (Türkiye İş Bankası)

Altın Karma: Beyhan Dağlı (Arkas Marport), Basri Şehirli (Eczacıbaşı Askaynak), Ergun Erikdemir (Denizbank), Recai Küçüker (TEB), Ferdi Aksakal (Ford Otosan), Erdoğan Özcan (Garanti Bankası), Bülent Yılmaz (Garanti Bankası), Ogün Şahin (Ford Otosan), Aziz Aykırı (PwC), Murat Bilgin (Garanti Bankası), Yusuf Çoşkun (Türkiye İş Bankası)


Şampiyon Kupasını Aldı
Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Arkas Marport takımı dördüncülük plaket'ini Ergün Pembe ve Veysel Öğrünç'ten aldı. PwC ve Ford Otosan  bronz ve gümüş madalyalarını yine Ergün Penbe ve Veysel Öğrünç'ün ellerinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Madalyalarını takan Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk kupası Ergün Penbe tarafından Bülent Yılmaz'a teslim edildi.


Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza, İTÜ akademik ve idari kadrosuna, bizleri yalnız bırakmayan Lotto Türkiye Genel Müdür Veysel Öğrünç'e, Lotto Pazarlama Müdürü Suna Kayhan ve Türk sporu'nun değerli ismi Ergün Penbe ve Bilgehan Demir'e centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.

2016 sezonunda görüşmek dileğiyle...