Eczacıbaşı Art Arda İkinci Kez Şampiyon

Eczacıbaşı Art Arda İkinci Kez Şampiyon
22.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi’nde Eczacıbaşı ünvanını kimseye bırakmadı ve geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da kupaya uzandı. Turnuvada ikinciliği Sandoz ekibi elde ederken, bronz madalyanın sahibi Softtech oldu.

21 Ekim Pazar günü Hamza Yerlikaya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kadın kategorisi çekişmeli maçlara sahne oldu.

İlk maçında Sandoz takımı ile karşı karşıya gelen Eczacıbaşı başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçı 20-5 kazanmayı bildi. Tuğçe Yalçın ve Aslı Dalga'nın 10'ar sayı ürettiği maçta iki isim Eczacıbaşı adına yıldızlaştılar. İkinci maçında Softtech karşısına çıkan Eczacıbaşı bu kez sahadan 14-6'lık skorla ayrılarak kupayı ikinci kez müzesine götürdü. Tuğçe Yalçın iki maçta bulduğu 16 sayı ile hem takımının hem de turnuvanın en çok sayı üreten oyuncusu oldu.

Turnuvanın ikincisinin belli olduğu maçta ise Sandoz ve Softtech takımları kozlarını paylaştı. Gizem Öreroğlu'nun yıldızlaştığı maçı Sandoz 12-3 kazanmayı başardı ve turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

Bu yıl ilk kez turnuvada yer alan Softtech iyi maçlar çıkarsa da istediği galibiyeti bir türlü elde edemedi ve sezonu üçüncü olarak bitirdi.

Diğer Fotoğraflar