E Grubu’nda Decathlon Rüzgarı

E Grubu’nda Decathlon Rüzgarı
12.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi E Grubu maçları sonunda Decathlon tüm rakiplerini geride bırakarak grubu lider tamamladı. Grupta Opet ikinci, Medtronic - 2 üçüncü, Lincoln Electric Askaynak ise dördüncü oldu.

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi E Grubu maçları 12 Ekim Cumartesi günü oynandı. Çekişmeli geçen maçların ardından sıralama da belli oldu.

Decathlon gruplardaki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Opet karşısına çıktı. Kuvvetli iki takımın mücadelesi sonunda sadece bir sayı farkla maçı 12-11 kazanan Decathlon lige galibiyetle başladı. İkinci maçında Lincoln Electric Askaynak'ı 26-14 ile geçen Decathlon son maçında da Medtronic - 2 takımını 27-22 yenerek lider oldu. Geçtiğimiz senenin en iyi pivot ödülü sahibi Özgür Bekil gruplarda attığı 26 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

İlk maçında Decathlon'a 1 sayı ile kaybetmesine rağmen diğer iki maçında sırası ile Medtronic - 2'yi 22-20 ve Lincoln Electric Askaynak'ı 26-15 ile geçen Opet, iki galibiyet ile grubu ikinci olarak tamamlamayı başardı. Opet takımında İsmail Cem Gökmen (21) ve Ali Çamlı (18) buldukları sayılarla grup ikinciliğinde büyük rol oynadılar.

Medtronic - 2 ilk maçında Lincoln Electric Askaynak karşısında sahadan 22-14'lük skorla galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında Opet'e sadece iki sayı ile kaybeden Medtronic - 2, son maçında da mağlup olunca üçüncü olarak playoff turuna kaldı. Maçlarda takımı adına bulduğu 45 sayı ile yıldızlaşan Atakan Göngör grup maçlarındaki en skorer iki isimden biri oldu.

Tüm maçlarında iyi oyunlar oynasa da bir türlü istediği galibiyeti alamayan Lincoln Electric Askaynak dördüncü olarak grup aşamasını tamamladı. Basri Şehirli (19) ve Kıvanç Altun (20) gösterdikleri iyi performanslarla playoff maçlarına takımlarının umutla bakmasını sağladılar.

Diğer Fotoğraflar