DHL Express Farkı

DHL Express Farkı
21.11.2021

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi B Grubu maçları sonunda DHL Express tüm rakiplerini geride bırakarak grubu lider tamamladı. Grupta Medtronic - 1 ikinci, Procter & Gamble - 2 üçüncü, Türkiye Hayat Emeklilik ise dördüncü oldu.

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi B Grubu maçları 20 Kasım Cumartesi günü oynandı. Çekişmeli geçen maçların ardından sıralama da belli oldu.

DHL Express gruplardaki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Türkiye Hayat Emeklilik ile karşılaştı. Mücadele sonunda maçı 17-9 kazanan DHL Express lige galibiyetle başladı. İkinci maçında Procter & Gamble - 2'yi 16-9 ile geçen DHL Express, son maçında da Medtronic - 1 takımını 24-14 yenerek lider oldu. Barış Candan gruplarda rakip potalara bıraktığı 29 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

İlk maçında Procter & Gamble - 2 karşısında sahadan 21-13 galip ayrılan Medtronic - 1, ikinci maçında da Türkiye Hayat Emeklilik'i 23-9 ile geçmeyi bildi. Medtronic - 1 takımının başarılı oyuncusu Arda Ahretlik grup maçlarında bulduğu 42 sayı ile bolca alkış topladı.

İlk iki maçlarında sahadan mağlubiyetle ayrılan Procter & Gamble - 2 ile Türkiye Hayat Emeklilik grup üçüncülüğü için karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen maçta Procter & Gamble - 2 takımı sahadan 12-6 galip ayrılmasını bildi.

Diğer Fotoğraflar