Decathlon - 1 Grupları Kayıpsız Tamamladı

Decathlon - 1 Grupları Kayıpsız Tamamladı
21.11.2021

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi A Grubu’nda Decathlon - 1 tüm rakiplerini mağlup ederek grubunu lider bitirdi. İki galibiyet alan Güreli grupta ikinci olurken, Arçelik üçüncü, Türkiye Sigorta - 1 takımı ise dördüncü oldu.

İlk maçında Arçelik karşısında sahadan 29-9 galip ayrılan son sezonun gümüş madalya sahibi Decathlon - 1, ikinci maçında da Türkiye Sigorta - 1'i 21-5 ile geçmeyi başardı. Son maçında Güreli takımını 29-14 yenen Decathlon - 1 kayıpsız ilerledi. Aynı zamanda grup maçlarında 79 sayı ile en skorer takım Decathlon - 1 oldu.

İlk maçında ligin yeni ekiplerinden Türkiye Sigorta - 1 takımını 18-14 ile geçen Güreli, ikinci maçında da 14-10 ile Arçelik karşısında sahadan galip olarak ayrılmasını bildi. Grup liderliği maçında Decathlon - 1 takımı karşısında iyi bir performans göstermesine rağmen mağlup olan Güreli, A Grubu'nu ikinci olarak tamamladı. Recep Orhun Öner üç maçta bulduğu 29 sayı ile grubun en skorer ismi oldu.

İlk iki maçını kaybetmesine rağmen gruptaki son maçında Türkiye Sigorta - 1 takımını 12-3 yenmeyi başaran Arçelik üçüncülük sırasına yerleşti.

Bu yıl ilk kez ligde yer alan Türkiye Sigorta - 1, iyi oyunlar sergilese de istediği galibiyeti grup aşamasında alamadı.

Diğer Fotoğraflar