Akbank Yoluna Devam Ediyor

31.03.2019

Lotto Şirketler Futbol Ligi 2. Tur müsabakasında Akbank ve Alternatif Bank takımları karşı karşıya geldi. Akbank gol yememe serisini arttırarak çeyrek final biletini cebine koydu.

Bu sezon final hedefini her fırsatta dile getiren Akbank grup maçlarının ardından 2. tur müsabakasından da gol yemeden ayrıldı. Alternatif Bank karşısında ilk dakikalarda Eren Çam ile golü bulan kırmızı beyazlılar oyundaki kontrolü eline alsa da Alternatif Bank grupların son maçında gösterdiği reaksiyonun da etkisiyle direncini arttırdı. İlk yarı 1-0 Akbank üstünlüğü ile geçildi. 40. dakikada Mahmut Şenay skoru 2-0'a taşıdı ve Akbank'ı rahatlattı. 47. dakikada Muhammed Emin Yıldız farkı üçe çıkardı ve maçın skorunu belirledi. Akbank bu galibiyetle 2019 sezonundaki 4. maçından da gol yemeden ayrıldı ve çeyrek finalde Turkcell'in rakibi oldu. 

Maçın ardından soyunma odası çevresinde hepimizin görmek istediği görüntüler vardı. Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan ancak asla pes etmeyen bir çizgide devam eden Alternatif Bank oyuncuları, maç sonunda Akbank soyunma odasına giderek tebriklerini ilettiler ve çeyrek final için başarı dileklerinde bulundular. Bu davranış her ne olursa olsun sporu dostluk ve centilmenlik kavramlarıyla bütünleştirmeyi başaran tüm sporseverlerden alkış aldı.

 

3 - 0
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    57' Sarı Kart Murat Kayğun
Fatih Kuzu Giren Oyuncu 51'    
Mahmut Şenay Çıkan Oyuncu 51'    
Tevfik Kızılırmak Asist 47'    
    47' Giren Oyuncu Çağdaş Azizoğlu
    47' Çıkan Oyuncu Furkan Önal
Muhammed Emin Yıldız Gol 47'    
Emrah Eker Giren Oyuncu 43'    
Bahadır Çarkçı Çıkan Oyuncu 43'    
Akif Babacan Giren Oyuncu 40'    
Volkan Ulusoy Çıkan Oyuncu 40'    
Mahmut Şenay Gol 40'    
    31' Giren Oyuncu Engin Altınel
    31' Çıkan Oyuncu Kerim Kılıç
İlk Yarı Sonucu: 1 - 0
    30' Sarı Kart Sertaç Mermut
    14' Giren Oyuncu Sarper Dönertaş
    14' Çıkan Oyuncu Süleyman Çavuşoğlu
Eren Çam Gol 4'    

Diğer Fotoğraflar