A Grubu’nda DHL Express Fırtınası

A Grubu’nda DHL Express Fırtınası
12.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi A Grubu’nda maçlarının tamamını kazanan DHL Express lider olarak bir üst tura yükseldi. CK Enerji - 2 takımı grubu ikinci olarak tamamlarken, Sanofi üçüncü olarak günü tamamladı. Grupta dördüncü olan takım ise Güreli oldu.

2019 Sezonu'nun açılış maçlarında DHL Express ile CK Enerji - 2 ve Güreli ile Sanofi takımları karşı karşıya geldiler. Daha önce 4 kez kupayı müzesine götüren DHL Express ilk maçında sahadan 22-16'lık skorla galip ayrılmayı bildi. Diğer potada ise çekişmeli geçen mücadele Sanofi'nin 19-9'luk galibiyeti ile sonuçlandı.

DHL Express ikinci maçında Sanofi'yi 21-10 ile geçerken üçüncü maçında Güreli'yi 28-16 yenerek grubunu lider olarak tamamlamayı başardı. DHL Express'te Barış Candan potalara bıraktığı 33 sayı ile takımının sayı yükünü çeken isim oldu.

İlk maçında DHL Express'e kaybeden CK Enerji - 2 takımı ikinci maçında Güreli'yi 18-8 yenmeyi başardı. Grupta ikinci olacak takımı belli edecek maç için Sanofi ile karşılaşan CK Enerji - 2 müthiş çekişmeye sahne olan maç sonunda sahadan 12-11 galip ayrılmasını bildi.

İlk maçını kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Sanofi, sonrasında DHL Express ve CK Enerji - 2 takımlarına mağlup olunca grupta üçüncü sırada yer aldı. Sanofi takımında Ceyhun Karaosmanoğlu gruplarda bulduğu 31 sayı ile yıldızlaştı.

Bu yıl ikinci kez ligde yer alan Güreli takımı grup maçlarında istediği galibiyeti alamasa da Orhun Öner'in 24 sayılık performansı playofflara umutla bakmasını sağladı.

Diğer Fotoğraflar