4 Takım Yolu Yarıladı

4 Takım Yolu Yarıladı
20.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi’nde oynanan çeyrek final maçlarının ardından dört takım yolu yarıladı. Yarı finalde Opet ile Medtronic -2 eşleşirken, Decathlon’un rakibi Rhino Runner oldu.

Müthiş çekişmeye sahne olan çeyrek final maçları 20 Ekim Pazar günü oynandı.

Günün ilk çeyrek final maçında ligin en tecrübeli takımlarından DHL Express ile ligin yeni ekibi Opet karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Opet sahadan 17-11 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Opet'te İsmail Cem Gökmen 8 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Soner Kadri Topaloğlu'nun 9 sayısı DHL Express'e yetmedi.

Aynı dakikalarda diğer potada ise Borusan ve Medtronic - 2 takımları kozlarını paylaştılar. Medtronic - 2 konsantrasyonunu maçın başından sonuna kadar koruyarak 23-11 ile geçtiğimiz senenin şampiyonu Borusan'ı geçmeyi başardı. Medtronic - 2'de Atakan Güngör 14 sayı üreterek maça damga vurdu.

Bir diğer çeyrek final müsabakasında ligin iki tecrübeli takımı Decathlon ve Sandoz - 1 karşılaştı. Maça istediği gibi başlayamayan Sandoz - 1 karşısında Decathlon bulduğu sayılarla skorda üstünlük sağladı ve maçın sonuna kadar farkın kapanmasına izin vermedi. Sandoz - 1 takımında ligin en tecrübeli oyuncularından Veli Yıldırım 5 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Decathlon'da Özgür Bekil 7 sayı üreterek takımının bir üst tura yükselmesinde büyük katkı sağladı.

Yarı finalin son biletini kapmak için Rhino Runner ve QNB Finansbank takımları sahaya çıktılar. İzleyenlerin basketbola doyduğu müsabakanın normal süresi 15-15 beraberlikle sonuçlandı. 2 dakikalık uzatmaya gidilen maçta son saniye basketiyle 21-19 sahadan Rhino Runner galip ayrılmasını bildi.

Diğer Fotoğraflar